Fredag och sol!

Äntligen är det fredag och Sälenresan närmar sig :) Ska bli gott med lite miljöombyte även om det inte var längesedan jag var iväg. Förra helgen var det årsmöte för SVERAK (Sveriges kattklubbars riksförbund) på Grand Hotell i Borås. 

     

Det var jag & Helle som var delegeater för vår klubb Föreningen Ädelkatten (ÄK) och sedan var det Lotta, Stellan, Hans Maud, Hasse och Lena som var från klubben med så vi var ett gäng :) Totalt var det 46st klubbar representerade på mötet så vi var nog runt 120st på mötet med åhörarna.

Som vanligt var det en väldigt trevlig helg med god mat och roliga människor. Jag och Helle åkte upp på lördag morgon då mötet inte började förrän kl 10. Det höll på till ca kl 18 med några raster för fika och lunch. På kvällen var det utdelning för Årets katter och sedan blev det middag. Middagen var hur god som helst!
Till förrätt blev det Italiensk bakelse smaksatt med örter och soltorkade tomater, serverades med sallad och parmaskinka. Varmrätten var Oxfilé tournedos serverad med Cabernetreduktion, Västerbotten potatiskaka ochrostade grönsaker. Till efterrätt blev det Baileys pannacotta toppad med björnbär.

 
(kolla in godisbyttan...den var överfull när vi började på lördag morgon...mycket promenader och crosstrainer står nu på schemat...)

På söndagen började vi kl 9 och höll på till ca kl 15, så vi var hemma ganska tidigt. På hemvägen åkte vi förbi stallet för Helle skulle greja lite innan vi landade i Göteborg.

Nu är det som sagt dax att åka till Sälen snart och packningen ska påbörjas idag. Ska också se till att röja huset så att vi kan komma hem till ett "rent" hem och inte behöva städa det första vi gör. Imorgon blir det byte av sängkläder, dammsugning och golvtvätt. Vi hade lite tur i förra veckan för Daniel fick sin nya bil då. Den skulle inte kommit förrän nästa vecka men nu kan vi ju ta den upp till fjällen :)
Parkeringen är lite full men det är ju ingen tvekan om vilket bilmärke vi gillar...eller :)



Nu känns det verkligen som om våren är på väg (även om det ev skulle komma lite snö i helgen). Igår var jag och Alva ute i solen och gungade, åkte rutschkana och lekte i sanden. Det är ju bara så skönt när det är strålande sol och vindstilla! Längtar mer och mer till sommaren :) Alva älskar att gunga så jag funderar på om vi inte ska köpa en och sätta framför huset nu när husvagnen är borta...för börja leta lite smått tror jag.

 

Måste bara visa ett (enligt mig) jättefint kort på Alva som Daniel tog förra helgen när de var och handlade på Maxi.



Nu är det dax att köra igång en maskin tvätt och börja röja för snart blir det lunch och sen en tupplur innan simningen börjar kl 13. Det är mycket som ska hinnas med innan vi ska till Mikael, Pia, Albin & Alice ikväll och äta tacos :)

Ha en jättebra helg på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0