Mvc & bakning

Nu har jag ju slutat jobba för denna gången och Alva är på dagis 3 dagar i veckan...vad sjutton ska jag hitta på? Jag vill göra allt och inget! Det är ju ganska bra och gott att vila när hon är borta men samtidigt så vill jag göra en massa saker utan att ha henne "ivägen", så som att städa, handla, tvätta, baka mm. Ska se om jag kan få en lite lagom balans på det innan Glenn tittar ut och tar min tid :)

Idag är det 13 dagar kvar till bf. Men det kan ju lika gärna vara 4 veckaor... :( Hoppas på att han kommer ut iaf runt bf. Nästan allt är klart inför hans ankomst. Ska ta bort lite saker från hans rum och packa Alvas "bb-väska", sen är det klart!Igår fick jag lite energi efter att ha varit hos mvc och åkte till Maxi för att handla ingredienser till Chocolate chip cookies. Det var första gången jag bakade sådana och de blev jättegoda! För att få lite tuggmotstång i dem så hackade jag ner Marabou schweizernöt. Men nästa gång får det bli 2 plåtar då de blev lite större än jag trodde :)


Nu är det inte långt kvar!

img_0211 (MMS)

Nu är det inte långt kvar!


Renovering, renovering, renovering...

...det är till det all tid går nu nästan, men bra blir det :) Det är ju mest Daniel som håller på och jag som kommer med önskemål, underhåller Alva och är en aning gravid, hihi.

Nu har vi fått ordning på köket; målat taket, målat väggarna och lackat luckorna. Så nu har vi ett kök som vi trivs i till det ska bytas ut när vi kommit fram till hur vi vill ha det egentligen.

 
 
 


Vardagsrummet har med fått ny färg i taket och en vägg är klädd med träpanel. Vi har fått tummen ur och lyckats få upp rätt gardin med.

 


I hallen har vi tagit ner spaljen, rivit tapeten och målat taket.
Spaljen som är kvar kommer att kläs in och målas vit, det ska upp en ny tapet, valvet till vardagsrummet ska bort och vissa ytor ska bli vitmålade. Tapeten är beställd och blir vit/röd/svart randig.


 Nere i gillestugan har vi fått målat taket och öppna spisen. Där ska vi fixa till väggarna men är väl inte helt klara med vad vi ska göra än.

 

RSS 2.0