Jag gjorde det!

Jag klarade det! Jag tog mig runt!

Det var ett väldigt roligt och välorganiserat lopp. Kommer garanterat springa nästa år igen men välkomnar ett alternativ på 1mil :) Fast blir det "bara" ett 2 mils lopp som i år är jag med ändå. Jag hoppas att detta kommer återkomma som ett årligt lopp här i Kungälv!

Mitt mål var att ta mig runt och det klarade jag, ett plus är att jag faktiskt inte kom allra sist :) Jag har ju inte sprungit mer än 5:an ett par gånger i fontin, 1 mil en gång och 7 km 3 gånger så med tanke på det är jag riktigt nöjd med resultatet.

Den slutgiltliga tiden blev:

43 Linda Brodin 02:10:27

Så nu är det bara att ladda upp för Vår ruset som går av stapeln om drygt 2 veckor :)
Uppladdning pågår!

Ja nu är det snart dax att dra på sig löparskorna och springa en sväng! På söndag är det Kungälvsloppet som är 2 mil och går Fontin - Diseröd - Dösebacka - Fontin. Det kommer bli en utmaning, men klarade jag av att köra cykelpuls på Träna i 4 timmar under Vasaloppet så ska jag väl överleva detta med :)


Tänd ett ljus!

Ljus, ljus och åter ljus :) Ja, det har blivit några stycken och fler kommer, det kan jag lova, hihi.

Pyssel pyssel pyssel :)

Ja nu är ÄNTLIGEN min lilla pysselhörna i pannrummet klart! Eller ja...nästan iaf, hihi. Lite till blir det men det är sånt som jag ska "pyssla" dit.Än har jag inte hunnit göra så mycket men lite har det allt blivit. Här är mitt allra första kort, tavla och ljus!
 
 

Kroppssammansättningstest nr 3

Ja nu har jag gjort test nr 3 av 3... Kursen är avslutad och jag är riktigt nöjd med resultatet! Hade siktat in mig på att ha tappat 2kg till men med tanke på att jag var sjuk en vecka och i fjällen 4 dagar (då jag fuskade MYCKET, hihi) så ser jag det som att jag nådde mitt mål! 

Ett kroppssammansättningstest utförs på en speciell impendansvåg som läser av hur din kropp ser ut på insidan. Här mäts:
1. vikt
2. kroppsfett
i procent
3. vattenprocent
4. muskelmassa
5. fysisk status
(balans mellan muskelmassa och fettmassa. Skala 1-9 där 4,5,6 är hälsosamt)
6. basal metabolism (hur mycket energi din kropp behöver)
7. fysisk ålder (hur gammal är din kropp jämfört med din biologiska ålder)
8. benmassa (skelettvikt).
9. bukfett

Första mätningen gjordes 22/1 och andra 21/2 och igår, den 2/4, gjordes den sista.
Här är resultatet efter 10 veckors träning och 9 veckors "matmedvetenhet"
(-1½ vecka då jag var sjuk och i fjällen)

1. 77,3kg - 74kg - 71kg
2. 31,2% - 29,3% - 26,5%
3. 51,3% - 52,6% - 54,6%
4. 50,5kg - 49,7kg - 49,5kg
5. 5 - 6 - 6
6. 1596kcal - 1563kcal - 1548kcal
7. 38år - 33år - 27år
8. 2,7kg - 2,6kg - 2,6kg
9. 5 - 4 - 3


Den största förändringen hos mig själv är att jag verkligen tänker på vad jag stoppar i mig. Inte så att det blir jobbigt eller att jag nekar mig själv mycket. Det är mer att jag tänker på MÄNGDEN jag sätter i mig och även att jag PRIORITERAR vad jag vill ha. Vill jag äta lite choklad till tv:n på kvällen så hoppar jag över bullen på dagen eller tvärt om. Småätandet som har varit en hel del har (nästan) upphört och jag rör på mig mycket mer än innan.

Nu ska jag fortsätta denna resan på egen hand men vet att jag kan vända mig till Sofia och de andra på Träna om jag skulle behöva stöttning/peppning/hjälp. Jag har även bokat in ett nytt kroppssammansättningstest i juni så jag kan inte slappna av helt ;-)

På tur nu står ju Kungälvsloppet den 15/4 och sen är det vårruset den 8/5 så det är bara att springa på!

RSS 2.0