Stockholms tripp

Daniel behövde åka upp till Stockholm och jobba lite så jag & Alva bestämde oss för att följa med. Då kunde vi på hemvägen svänga förbi min bror Daniel och hans fru Lisa som var hemma samtidigt för en gångs skull :)
Daniel fyllde 35år den 10/10 så vi hade med oss en liten present som skulle överlämnas med.

Detta var vad han fick.Prova på livet som stridspilot i Svenska flygvapnets stoltheter Viggen och Draken.
Här får du en simulerad flygupplevelse som du sent kommer att glömma!

Här får du chansen att i en flygsimulator prova på livet som stridspilot i Svenska flygvapnet. Simulatorn är din för 40 min. De inledande 20 minuterna ägnas åt en introduktion till hur simulatorn fungerar samt instruktioner som gör att du får ut det mesta möjliga av din flygning. Sedan är det dags att sätta sig vid spakarna, du kommer känna dig som Maverick i Top Gun när du startar motorn och taxar ut på startbanan. Mullret från motorn känns i hela kroppen, du ökar farten, för styrspaken mot dig och du lyfter!


Daniel 35 årDå var det dax för Daniel att bli 1 år äldre :) Han fick ett par paket redan igår för att "öva" sig på att fylla år. Jag och Alva hade varit och köpt 2st skjortor och lite kallingar som han fick.

På kvällen kom hans familj, Ingela Mats och Ingemar, och min familj, Göran och Vaike, på lite smörgåstårta och kaffe. Han fick en hel del fina presenter! Massor av lotter, en övernattning på hotell  i Helsingborg, en väska med tillhörande necessär, en bok om whisky och en IFK luvtröja.

 
Min bror Daniel och hans fru Lisa hade fixat en IFK matchtröja med autografer på framsidan och med texten "Brodin" på ryggen och naturligtvis var det nr 35 :)


Tiger...

Då var det över...Tiger finns inte längre kvar hos oss. Han låg i min mage i 21 veckor men nu är han i himlen.

Vi saknar och tänker på dig ♥


RSS 2.0