Öppet Hus

Så var det fredag igen :) Idag har vi mycket att göra. Vi ska till Siba och få ut ett kvitto som jag har lagt på ett "bra" ställe, vi ska simma och vi ska till partihallarna och handla mat till morgondagens Öppet hus på jobbet!

Kvittot på Siba är till tvättmaskinen som vi köpte för ett årsedan, jag tycker att den sköljer dåligt och tänkte reklamera den. Får se om de kan få bukt på det med en service eller nått.

Sen blir det minisim på Oasen, vi har ju missat 2 ggr. En pga att jag mådde så illa och en pga moderkaksprovet jag gjorde. Fick ju inte bada på ett tag efter det. Men Daniel och Alva har ju simmat själva så det är ju inte så längesedan för Alva :)

Sen blir det matshopping för jobbet. Imorgon har vi öppet hus och det verkar som om det kommer en hel del, hoppas det! Vi har en massa bra erbjudanden, bjuder på mat, ballonger till barnen och visar en del nyheter.
Om vädret tillåter så blir det grillade hamburgare och korv :) Vad det verkar så ska det kanske snöa lite men vi får hoppas att grillmästaren har varmt på sig!Ikväll ska Daniel till Johan och äta middag, bada tunna och sen blir det utgång för dem. Jag och Alva ska mysa med lite fruktsallad och På spåret. Har varit så trött i veckan så jag somnar nog samtidigt som Alva om jag har tur :)

Ha en trevlig fredag och helg på er!

Måndag 21 februari

Då var helgen förbi och en ny vecka är påbörjad. I fredags jobbade jag eftermiddagen och Daniel & Alva fixade middagen. Det blev räkor, kräftor, aioli och baguette :)
Riktigt riktigt gott!

Lördagen började vi med bad på Oasen, Alva missade sin simning i fredags så vi åkte ner och badade en stund själva.


På väg hem åkte vi förbi Maxi, och sedan blev det fika och Melodikrysset. Resten av dagen gick åt till att fixa lite hemma för vi fick middagsgäster. Äntligen fick vi ihop en träff med Mikael, Pia, Albin & Alice! Det var så längesedan vi sågs så det är inte klokt :) Barnen lekte som tokar och hade jättekul, och vi andra fick pratat ikapp oss en hel del. Efter maten blev det melodifestivalen och som vanligt var det ju namnen som gick vidare och inte låtarna. Ganska självskrivet tyvärr. 


Igår gjorde vi nog ingenting! Det var härligt men lite långtråkigt, hihi. Det enda vettiga var nog att vi fick tvättat en hel del, annars hände inget alls. Vi avslutade dagen med att äta glass, kolasås & fruktsallad till Solsidan & Time out.

Dagen kommer bjuda på en liten åktur till Sisjön för att köpa en skjorta till Daniel, hälsa på Annika på Grizzly zoo och sedan blir det en sväng förbi Vita Fläcken på hemvägen. Ska hämta ut ett paket på Maxi och lämna filmer på Hemmakväll.


Storasyster - Lillebror

Nu var det bra längesedan jag skrev men jag har dels haft idétorka, dels lite annat att tänka på.

Vi är gravida igen och lyckan har väl kommit lite i skymundan pga oron för att det skulle vara kromosomavvikelser igen som det var med Tiger. Även om det inte är ärftligt, så risken är inte högre för oss nu än för någonannan, så blev vi erbjudna att göra fosterdiagnostik tidigt denna gången. Förra gången fick vi ju reda på det i v 20 på rutin ultraljudet och så länge ville vi inte gå och undra om allt stod rätt till eller inte.

Så i måndags var vi på Östra och gjorde ett moderkaksprov och sen var det 2 lååånga dagars nervös väntan på provsvaret som kom igår.

♥ Allt var som det skulle ♥

Känner en sån otrolig lättnad och lycka så det är inte klokt. Det är nog inte förrän nu som jag börjar förstå hur nervös jag faktiskt har varit, hihi. Samtidigt med provsvaret så fick vi reda på att det är en liten pojk, så Alva ska få en lillebror ♥

Här är "Glenn" i v 12 ♥Nu ska jag försöka njuta mer och oroa mig mindre, och som Lisa upplyste mig om..." nu är det ju bara 28 veckor kvar"...haha! Vi är nu beräknade till 8 september.


Fredag = Minisim & På spåret

Idag var det sista gången på denna simkursen för Alva, men nästa börjar redan nästa vecka så det blir inget uppehåll. Alva älskar verkligen vatten men är inte imponerad av att ligga på rygg...Rutschkanan är en favorit och även hoppa/dyka från kanten :) Hon har fått ihop ett gäng märken redan, och mer blir det! Vi går på Aquabarn och hon har gått: Krabban, Grodan, Fisken, Tumlaren, Späckhuggaren och Minisim. På minisim som vi går nu är man kvar till man uppfyller vissa kreterier och det kommer nog ta ett tag tills vi är där, men så länge Alva tycker att det är kul att vara i vattnet så fortsätter vi.Ikväll är Daniel med jobbet på en Kick off så jag o Alva är själva hemma. Vi har som sagt simmat idag men även busat en hel del. Men efter middagen blev jag så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men då gick vi in i hennes rum och hon lekte för fullt medan jag vilade på hennes säng. Då och då fick jag mig en stekpanna, telefon, glas, duplo, sked och jag vet inte vad i huvudet :) Hon älskar att "laga mat" och hon bjuder alltid vare sig man vill smaka eller inte, hihi.

Efter att hon lagt sig så har jag haft och har jag en riktig tv kväll. Jag har tittat på Vem vill bli miljonär, På spåret, Parlamentet och kl 22:00 kommer Broarna i Madison County! Den filmen tycker jag så mycket om!
Så nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och en macka och bara mysa resten av kvällen/natten.

Imorgon blir det årsmöte med kattklubben, det ska bli kul :)


RSS 2.0