Renovering, renovering, renovering...

...det är till det all tid går nu nästan, men bra blir det :) Det är ju mest Daniel som håller på och jag som kommer med önskemål, underhåller Alva och är en aning gravid, hihi.

Nu har vi fått ordning på köket; målat taket, målat väggarna och lackat luckorna. Så nu har vi ett kök som vi trivs i till det ska bytas ut när vi kommit fram till hur vi vill ha det egentligen.

 
 
 


Vardagsrummet har med fått ny färg i taket och en vägg är klädd med träpanel. Vi har fått tummen ur och lyckats få upp rätt gardin med.

 


I hallen har vi tagit ner spaljen, rivit tapeten och målat taket.
Spaljen som är kvar kommer att kläs in och målas vit, det ska upp en ny tapet, valvet till vardagsrummet ska bort och vissa ytor ska bli vitmålade. Tapeten är beställd och blir vit/röd/svart randig.


 Nere i gillestugan har vi fått målat taket och öppna spisen. Där ska vi fixa till väggarna men är väl inte helt klara med vad vi ska göra än.

 

Kommentarer
Postat av: Milla från Uppsala

Oj oj så fint det blir. Visst blir det skillnad med vitt tak istället för furu. Vi har oxå haft furu i hela kåken men nu är det vitt. Tyvärr inte överallt men kommer bli de :))Kram Milla

2011-08-13 @ 22:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0