2010

Då var det bara timmar kvar på 2010 och snart börjar ett nytt år att fylla med upplevelser :)

Vad har det gånga året bjudit på då? Det började med att vi firade nyår i vårt "nya" hus ihop med Mikael, Pia, Albin & Alice. Det blev grillat till middag och sällskapsspel inpå kvällen.

  

Februari var en händelserik månad. Jag bytte jobb och började på Dusch & Bad. Det var spännande och jättekul. Ett stort plus är att det ligger så nära så jag kan cykla ner på 10 minuter :) Sen är arbetskamraterna  (Peter och Ingela) jättebra och chefen är kanon! En roligare, trevligare och gladare chef går nog inte att hitta!
Innan Alva började på dagis så fick hon följa med på möten mm och det var nog inte så jättekul för henne men farmor satte henne i jobb och det var kul! Men när det var dax att logga in på banken blev hon förpassad till papperskorgen ;)

  

Vi var även en sväng till Branäs ihop med Ingela, Mats, Ingemar & mamma. Vi åkte skidor, tefat, bastade , åkte skoter och mådde bra. Det var kallt och mycket snö, precis som det ska vara.

 
  
 


Vi hann med två stycken skidresor iår, vi var även i Sälen ihop med Johan, Lisa, Alex, Peter, Petra & Moa. Vi bodde i en jättefin stuga precis bredvid liften, hur bra som helst! Daniel, Peter, Johan och Lisa åkte skidor och Petra, jag & Alva höll oss på marknivå. Alex & Moa åkte med lite skidor och de var jätte duktiga.

 

En stor händelse i år är ju att vi har gift oss! Allt var riktigt bra, från början till slut. Vi var på Tanumstrand och åkte ut med M/S Donalda till Väderöarna där Kapten Klevsäter vigde oss på en plats som vi fick utse själva. Med på bröllopet var bara de närmasta + bestman och tärnor. Det var Daniels föräldrar och bror med fästmö; Ingela, Mats, Ingemar och Emma. Mina föräldrar, bror plus fru; Göran, Vaike, Daniel & Lisa. Sen var det Alexandra & Henrik, Niklas & Paula, Stefan & Anna-Karin och Mikael & Pia.
Sen hade vi en bröllopsfest för alla våra vänner men det var inte förrän i september.

  

  
 



Det ju gått ett helt år sedan Alva föddes och hon firade sin allra första födelsedag :) Jag tycker att hennes första år har gått väldigt fort och när man ser korten så har det ju verkligen gjort det! Vilken utveckling det är på bebisar/barn på bara ett år! Under året har hon hunnit med bl.a att resa, börja dagis, gå i simskola och flyttat.

 
 

 
  

Sen var vi gravida med Tiger i 21 veckor innan det visade sig att det inte stod helt rätt till med honom, och han blev en liten ängel i början på oktober.



Det har ju varit jul iår med :) Den firades med våra familjer och Kalle Anka. Alva fick en massa fina paket som hon har hur kul som helst med! Bl a en gunghäst, en dator, en rittavla, duplo, böcker, kläder, vagn med klossar, docka och mycket mer!


 



Ja det var lite av allt som hände oss under 2010.
Nu tar vi och siktar in oss på att göra 2011 till ett minst lika bra år!

Gott nytt på er allihop!


Kommentarer
Postat av: Milla

Å Linda det verkar som det har varit ett bra år för er. Med bröllop och allt.

Kram Milla

2011-01-01 @ 17:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0