Renoveringen fortsätter :)

Igår var jag på motionsmöte med kattklubben (Föreningen Ädlekatten) då vårt riksförbunds (SVERAK=Sveriges Kattklubbars Riksförbund) årsmöte närmar sig. Det ska bli kul att komma iväg en helg och träffa lite vuxna utan barn :) Det blir inte så ofta nu för tiden, hihi.

Vi hade ett medlemsmöte och gick igenom motionerna och hur vi står i de olika frågorna, vi var nog överrens om det mesta och det känns ju väldigt bra. Det är bra att få diskutera igenom det innan årsmötet och man får höra olika synvinklar på sakerna.

När jag kom hem från mötet hade Daniel satt taket på lilla toan och han & Mats hade burit ned badkaret! Så nu väntar vi bara på elektriken för att få allt inkopplat. Ska beställa inredningen till bastun i veckan med så är allt snart klart! Det ska bli så gott att kunna gå ner och ta sig en dusch, basta lite och bubbla lite, hihi.

Idag är det jobb som gäller och sedan kanske det blir en och annan semla nu när det är Fettisdagen och allt!

Här är lite bilder, det blir lite missvisande då mönstret i kaklet inte syns så mycket på långa vägar utan är väldigt diskret. Försökte ta både med blixt och utan men är ju ingen höjdare med kameran ;)

 

 



Kommentarer
Postat av: Milla

å så fint.Visst är det härligt med nytt badrum.

Kram Milla

2011-03-08 @ 16:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0