Måndag 21 februari

Då var helgen förbi och en ny vecka är påbörjad. I fredags jobbade jag eftermiddagen och Daniel & Alva fixade middagen. Det blev räkor, kräftor, aioli och baguette :)
Riktigt riktigt gott!

Lördagen började vi med bad på Oasen, Alva missade sin simning i fredags så vi åkte ner och badade en stund själva.


På väg hem åkte vi förbi Maxi, och sedan blev det fika och Melodikrysset. Resten av dagen gick åt till att fixa lite hemma för vi fick middagsgäster. Äntligen fick vi ihop en träff med Mikael, Pia, Albin & Alice! Det var så längesedan vi sågs så det är inte klokt :) Barnen lekte som tokar och hade jättekul, och vi andra fick pratat ikapp oss en hel del. Efter maten blev det melodifestivalen och som vanligt var det ju namnen som gick vidare och inte låtarna. Ganska självskrivet tyvärr.



 


Igår gjorde vi nog ingenting! Det var härligt men lite långtråkigt, hihi. Det enda vettiga var nog att vi fick tvättat en hel del, annars hände inget alls. Vi avslutade dagen med att äta glass, kolasås & fruktsallad till Solsidan & Time out.

Dagen kommer bjuda på en liten åktur till Sisjön för att köpa en skjorta till Daniel, hälsa på Annika på Grizzly zoo och sedan blir det en sväng förbi Vita Fläcken på hemvägen. Ska hämta ut ett paket på Maxi och lämna filmer på Hemmakväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0