Lindvallen, Sälen 2011

Förra veckan var vi återigen i Sälen ihop med Johan, Lisa, Alex, Maja, Peter, Petra och Moa. Det var lika kul som förra året men med ett stort plus! Alva åkte skidor i år och hon tyckte det var hur kul som helst! Jätteduktig var hon. Jag trodde inte att hon skulle orka så mycket så vi var väldigt försiktiga första dagen. Hon är ju faktiskt inte mer än 20 månader. Andra dagen åkte hon hela barnbacken själv med sele flera gånger :)
Stugan var likadan som förra året men ett snäpp närmare liften så nu var det "bara" typ 10 meter, haha. Samma stuga är redan bokad för nästa år, även då v 13. Men nästa år får vi dela upp oss då det blir 2 småttingar till i våra familjer så då blir vi 6 vuxna och 6 barn om alla följer med :)

Här kommer lite klickbara bilder från semestern :)

    

På vägen upp sov Alva de första timmarna, sen blev det filmtajm. När vi var framme väntade vi lite på att få nyckeln och då passade hon på att sitta bakom ratten en stund :) Tredje kortet är taget från sovrummet, ganska nära liften! På måndagen gick vi för att hyra skidor, pjäxor, hjälm och så köpte vi en sele.

    

Alva är redo att testa på ett åk. Första gångerna blev med sele och vi gick efter ner för halva backen. Dag 2 tog Daniel på sig skidorna och åkte med henne mellan benen och efter en kort stund så gick det fin fint med skidor på båda och en sele emellan :)

    

Det blev många åk ner för hela backen. I liften upp fick hon sitta på pappas arm. Efter skidåkningen blev det avkoppling med majskrokar och tv i sängen :) Det fanns även en stor lekplats där hon snabbt hittade rutschkanan.


Kommentarer
Postat av: Daniel

Tack för en helt fantisk semester i Sälen. Man längtar ju redan till nästa år då jag & "LillPillan" Alva ska bränna lagg i barnbacken.

2011-04-03 @ 12:43:36
Postat av: Milla från Uppsala

Å vilka härliga bilder.Vilken duktig tjej att åka skidor fast man bara är 20 månader.Vi har pratat länge om att åka upp och åka skidor med våra barn men det blir aldrig av. Och nu är dom 8,11 år.Kanske nästa vinter :)

Kramis Milla

2011-04-04 @ 08:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0