Andra advent & julbord

I måndags var det dax för det första föräldramötet på dagiset :) Ojoj vad tiden går fort!
Men det gick bra och alla barnen fick beröm för att de är en "bra" barngrupp som fungerar utmärkt ihop. Det är ju kul att höra.

Resten av veckan har gått åt till jobb och packande, för i fredags var vi på väg igen! Det blir lite resande nu men det är ju så kul :) Denna gången var det julbord med Daniels jobb som var målet. Det var på lördagen men eftersom vi skulle ända till Öland så åkte vi redan på fredagen efter att Daniel slutat jobba. Det är ju några timmar dit... Vi kom fram till Scanidic i Kalmar ca 00:30 och som vanligt hade Daniel lite jobb att göra men sedan somnade vi gott. Morgonen bjöd som alltid på jättegod frukost! Mmm, kaffe, ägg, macka, fil och en massa frukt.

Vi packade bilen och gav oss av till ett köpcentrum där vi mötte upp 2 av säljarna och deras respektive. Vi passade på att gå i affärer en stund och tog en lunch innan vi gav oss iväg över bron till Öland och Färgestaden. Vi skulle bo på Hotell Skansen, och där skulle vi även äta julbordet.



När vi kom dit och hade checkat in så skulle Daniel ha konferens med säljarna och jag och de andra respektive tog oss en tur ner till spa-avdelningen :) Det var perfekt att börja eftermiddagen med ett par glas vin, bad, bastu och jacuzzi, hihi. En bra uppladdning inför julbordet! Hälften av oss tog en behandling med medan resten satt kvar och bara njöt av lugnet.



Efter att Daniel och de andra var klara med konferensen så hade de whisky provning! Hotell Skansen har Sveriges största Whiskykällare med över 900sorter! Ett par av säljarna som inte var så förtjusta i whisky smet ner till oss andra i spa´t och kopplade av ett tag innan det var dax att gå upp på rummen och göra sig iordning för kvällen.



Medan jag höll på att göra mig iordning så började de andra droppa in i vårt rum och vi satt och pratade lite innan vi gick ner. Det var ett bra julbord med mycket mat, dock saknade jag kallrökt lax och rökt ål...men mycket annat hade de som var jättegott! Alla åt och drack och hade väldigt trevligt vad jag såg och efter maten satte vi oss i en soffgrupp vid trubaduren och fortsatte tjôta tills det var dax att lägga sig. Sängarna var gudomliga, fast Daniel tyckte de var lite smala (då de nog var 80cm sängar..) så vi somnade nästan omgående när vi lade oss.

Och även denna morgon började med en kanongod frukost! Jag kommer nog aldrig tröttna på hotellfrukostar :)
När vi checkat ut och sagt hejdå till alla så påbörjade vi vår 4-5 timmars resa hem igen. Vi kom tillbaka till Kungälv kl 16:00 och åkte direkt hem till Daniels föräldrar för att hämta vår lilla goa Alva ♥ De hade gjort middag så vi stannade och åt innan vi åkte hem för att skotta fram vår uppfart, det hade ju kommit en hel del snö under helgen :)

Igår (måndags) var det Lucia fika på dagis. Men även om Alva är ledig på måndagar så åkte vi dit och fikade. Barnen hade varit med och bakat pepparkakor och lussebullar, Alva åt 2 pepparkakor och verkade tycka om dem, hihi. Vi fick även med oss en ljusstake hem som hon hade gjort. Det var ett handavtryck i lera som hon även hade målat själv i rött. Sedan hade de lagt i lite glitter med.



Ha en bra vecka! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0